Livesänt från omklädningsrummet

En temakväll för Lunds idrottsföreningar anordnad av Lunds kommun, PIL, Skåneidrotten, Kvinnojouren och Tjejjouren i Lund

Onsdag 23 maj kl 18.30-ca 21.00  –  Konferenssalen i Idrottshallen  –  Kostnadsfritt

Vi har alla hört om hur killsnacket kan gå i omklädningsrummen. Kanske har inte riktigt lika många hört om varför så många tjejer låter bli att duscha och byta om i samband med träningen. Vad är det som händer i omklädningsrummen och hur har det kunnat bli så att många upplever omklädningsrummen som en obehaglig plats?

Vi bjuder in till en kväll där vi försöker besvara dessa frågor och lägga grunden till förändring. Med gemensamma krafter kan vi skapa en idrottsvärld där alla känner sig trygga i omklädningsrummen och delta i idrott på lika villkor utan kränkningar.

Program och anmälan

Lunds Idrottsfest 2018 – Program

Torsdagen den 12 april 18.30 på Scandic Star Hotel
Konferencier är komikern Lena Frisk
  • När du kommer till festen serveras en mingeltallrik som intages tillsammans med gamla och nya idrottsvänner.
  • Vi tar sedan plats i Theatern för prisutdelningar som varvas med orkestermusik och sångframträdanden av Tina Ljungqvist och vår idol Kevin Klein.

Biljettbokning. Pris per festbiljett: 150kr som insättes på PIL:s bankgiro 5177-5286. I biljettpriset ingår mingeltallrik, prisutdelning och underhållning i Theatern samt kaffe & kaka. Du anmäler dig till festen på denna länk senast 6 APRIL, men varför vänta.