Livesänt från omklädningsrummet

En temakväll för Lunds idrottsföreningar anordnad av Lunds kommun, PIL, Skåneidrotten, Kvinnojouren och Tjejjouren i Lund

Onsdag 23 maj kl 18.30-ca 21.00  –  Konferenssalen i Idrottshallen  –  Kostnadsfritt

Vi har alla hört om hur killsnacket kan gå i omklädningsrummen. Kanske har inte riktigt lika många hört om varför så många tjejer låter bli att duscha och byta om i samband med träningen. Vad är det som händer i omklädningsrummen och hur har det kunnat bli så att många upplever omklädningsrummen som en obehaglig plats?

Vi bjuder in till en kväll där vi försöker besvara dessa frågor och lägga grunden till förändring. Med gemensamma krafter kan vi skapa en idrottsvärld där alla känner sig trygga i omklädningsrummen och delta i idrott på lika villkor utan kränkningar.

Program och anmälan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *