SK Lundia – årets förening på dövidrottsgalan

Klubbens ordförande, Alexander Ferm, mottog utmärkelsen för årets förening 2019 på Dövidrottsgalan i Göteborg i september. Vartannat år i samband med Förbundsstämman arrangerar Svenska Dövidrottsförbundet sin idrottsgala där priser delas ut för de två förgående åren. Motiveringen lyder:

SK Lundia har arbetat i bred front inom motionsnivå, där föreningen erbjudit flera prova på- aktiviteter som fått fler att röra på sig.  Föreningen har även satsat på ungdomsidrotten, där man deltagit i bland annat internationella simtävlingar för barn-och ungdomar med stora framgångar. För deras engagemang i att få fler att röra på sig och idrotta tilldelas SK Lundia utmärkelsen.

PIL gratulerar SK Lundia till denna fina utmärkelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *