Ett stort engagemang från både föreningar och politiker

Politiker från åtta partier deltog i valdebatten.

PIL anordnade traditionsenligt en valdebatt med idrottsfrågor inför valet den 11 september.  Det blev ett välbesökt möte och många diskussioner. Det känns att det är mycket på gång och engagemanget är stort från både föreningar och politiker. Vi hade nästan 40 deltagare från 20 olika föreningar och de representerade 18 olika idrotter. På plats fanns även Mårten Hafström och Jari Kajanne från K&F-förvaltningen. Tack till alla som var med och engagerarar sig för idrotten i Lunds kommun!

Politikerna som deltog var Mattias Horrdin – Centern, Cecilia Oredsson Barnes – Liberalerna, Rasmus Törnblom – Moderaterna, Victoria Törnblom – Sverigedemokraterna, Paula Bon – Kristdemokraterna, Sebastian Jaktling – Socialdemokraterna, Göran Fries – Vänsterpartiet och Jan Annerstedt – FörNyaLund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *