SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PIL Paraplyorganisationen i Lund
Idrottssamarbete i Lunds Kommun

Idrottsgala 7 mars 2024
2023-12-14 13:42

Idrottsgala 2024
Då är äntligen dags att få gå på idrottsgala i Lund igen. Senast var 2018. Vi kommer vara på Scandic Star hotell. Här får vi möjlighet att kombinera galastämning med mingel och njuta av prisutdelning och underhållning i "The theatre" som har Lunds skönaste stolar.

 

Kvällens upplägg: Det kommer bli en härlig kväll med med bubbel, uppdukad middag i restaurangen och sen intar vi efterrättsbuffén utanför stora salen där vi hinner mingla lite innan det är dags för kvällens höjdpunkt: Prisutdelning!

Prisutdelning. När alla har intagit efterätten sjunker vi ner i stolarna och inväntar våra idrottstjärnor i Lund. Det är dags att dela priserna till våra fantastiska aktiva/ledare/eldsjälar som ni nominerat fram. Både PIL:s och Lunds kommuns priser kommer delas ut. 

 

Årets nyhet!
Vi kommer även denna kväll uppmärksamma pristagarna till det ärofyllda priset "Square of fame" Det vill du inte missa. 

 

Underhållning: Under hela kvällen kommer vi lotsas igenom av vår konferencier och magiker David Persson. Ingen kommer gå ifrån denna kväll utan ett leende på läpparna OCH klia sig lite i huvudet. Hur gick det där till.........................

 

Du anmäler dig till kvällen på anmälningsknappen däruppe. Priset är kraftigt subventionerat och kostar 200:- per person. Ställ nu in träningen så era ledare kan gå, ta med hela styrelsen som en bonus för allt arbete de gör och framförallt. Var där och uppmärksamma pristagarna. 

Länk till inbjudan Inbjudan idrottsgalan 2024.pdf

 

Varmt välkomna. 

 

 

 
Samarbetspartners
Kvinnojouren