Idrottens dag lördagen 14 maj

Stortorget, Lund 14 Maj kl. 11–14

Äntligen får vi möjlighet att genomföra idrottens dag igen. Tanken är att alla Lunds idrottsföreningar får möjlighet att visa upp sig. Vi hoppas ni vill vara med! Presentera din förening och verksamhet på er hemmaplan eller kom och var med på Stortorget. Här kommer det att finnas tält, bord och yta för uppvisning och prova på.

Gör torget till en idrottsarena

Spela innebandy, sätt upp en basketkorg, en boxboll, ordna en stadsorientering, parkourbana, pistolskytte utan skott, startblock för löpning, ha ett pingisbord på plats osv… bara fantasin sätter gränser!

Senast den 8 april behöver jag er anmälan och info kring vad ni vill göra så att vi kan sätta ihop ett lockande program. Ni anmäler er till marianne@skposeidon.se

Idrottsting

Samma eftermiddag kommer det att arrangeras idrottsting, i Kraftringen lounge på Arenan kl. 16–18. Det blir paneldebatt med kommunens politiker där de får svara på frågor om vad de vill med idrotten i Lund. Ni kommer kunna delta med två representanter från varje förening, särskild inbjudan till detta kommer inom kort.

Idrottens dag är ett samarbete mellan PIL, Visit Lund och Lunds kommun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *