Valdebatt onsdagen den 31 aug 2022

Valet den 11 september närmar sig med stormsteg och det har aldrig varit viktigare att veta hur våra politiker tänker kring idrotten i Lund. Den 31 aug samlas vi på Scandic Star Lund kl 19.00 och ser fram emot många svar på hur framtiden för Lunds idrott ser ut.

Alla partierna är inbjudna för att svara på hur deras parti tänker arbeta med resurser kring medel, stöd och hallar för idrotten. Vilka är deras hjärtefrågor? Hur kan vi i idrotten samarbeta med kommunen för bättre resurser. Missa inte denna kväll så du är säker på att du gör rätt val i valurnan den 11 september.

Program
Kl. 19,00 -19.30. Mingel med fika
Vi samlas, prickas av och fikar i foajen på Scandic Star Lund. Passa på att träffa andra förening och diskutera en stund.

Kl. 19.30 – 21,00
Paneldebatt med representanter från alla partier

Anmälan om deltagande i lämnas senast 26 augusti till Marianne Lager på marianne@skposeidon.se eller 070-3137077

Mycket välkomna
Styrelsen PIL

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *